sjuk

Feber och förkyld igen.. Är på alldelles för bra humör för det! Hostmedicin och alvedon sen ska jag försöka sova mig frisk, men kommer antagligen behöva stanna hemma i morgon igen.

.

Vet att allas uppdatering suger, men det är för att bloggen inte går jättebra just nu och vi saknar inspiration. Men vi har nya ideer som kommer göra den super igen, så håll ut!

igår- idag

Hej förlåt för jag inte blogga igår men kan ta det snabbt. Igår så va jag i skola som vanligt och efter skolan åkte jag på min träning, men eftersom jag har skadat knät fick jag göra mitt bästa av situationen . Sen när jag kom hem så träffa jag julia och jennifer och snacka om livet sen drog jag hem och cilla och sen sov. Idag så är det en vanlig skol dag föutom att rekvicinema och så ska vi kolla på de och efter skolan ska jag till pappa och träffa min älskling. Så ha en bra dag och kväll. puss

ndfsäoanfjo

Sitter i trapphuset och väntar på att någon ska komma hem. Har glömmt mina nycklar nu igen, är inte direkt förvånad. Det västa är att jag la ut dom i morse för at jag trodde inte att jag skulle behöva dom.
LDSAÖÄHIVOMRFPADÄCNOUKLXÖCN
This sucks!


Inbakad fläta

Sitter på svenska lektionen och gör inbakad fläta på Bella, blev faktiskt ganska bra :)


Jävla knä

Sitter och chillar i soffan har precis duchat. matchen gick inte så bra vi förlora, plus att jag skada mitt knä så jag kanapt kan gå men vafan det är innebandy vi snackar om. Men som sagt vi är bäst ändå det var första matchen i förlora den här terminen, så det var bra. Efter matchen åkte jag och elin och kolla på damerna dom spela mot pixbo och de förlora också men det är inte över än. Men nu ska jag chilla och sen sova. puss

Jag blir hellre blind än att se dig med någon annan!


Bilder från Sälen

 

 

 


Söndag

Sitter och lyssnar på musik och ba chillar. Hatar söndagar, för det händer oftast ingenting. Är sjukt trött. Dessutom måste jag börja packa snart (vilket är skit drygt) för jag ska till mamma senare, men sånt är livet lixom. Härligt att det i alla fall är fint väder ute.
Bildbrist.

rönnby 98 - rönnby 96

Har precis målat naglarna och nu taggar jag som fan till match den är mot rönnby 98. Nu kör vi brudar! Vet faktiskt inte vad som händer senare men det kanske blir chill för det var ju en väldigt hektisk dag igår med de bästa, älskar er otroligt mycket. Men hare bra ska dunka musik och ladda till matchen. puss

Min kväll

Blev aldrig stan, vi åkte till mala ist och träffade Anton och Theo, kulkul. Slutade med donken och sen hem till mig igen. Erik och Athina drog nyss, Julia blev kvar. Har haft sjukt roligt, men är så sjukt trött nu. Vet fan inte ens vad jag skriver. Godnatt iaf!

love you guys

Sitter i sängen med min älsklingar och äter kladdkaka <3

En lördag i Sälen

Ni kan se Ellas inlägg nedan hur vi har haft det idag och så.
Men efter åkte vi snöskoter, as kul!!
Ella och hennes pappa är galna när dem åker skoter, de åker as fort.

Jag och Ella på snöskoter :)


Mot stan!


Så kan det också gå!

Hahaa vi spenderade 45 min på tandådalen toppen idag. Av att jag blödde näsblod! Hahha vi skrattade så sjukt mycket! Ni ser kanske på bilden hur det såg ut också!! Ser förövrigt ut som en mupp på bilden, men det blir så när man ligger och blöter näsblod hahhaha! Först hade jag inte heller några papper så fick använda vanten :P det började blöda i när vi stod i liften :P haha sen låg jag där och vi garvade och sen gick Sara och Elin till lift personalen och bad om papper och vi fick en hel kartong hahha! Sen åkte vi ner och jag åkte och höll i min kartong med papper och sjung rajrajrajrajrajrajrajtaj osv... Hahhaha alla som såg mig i backen dog av garv, även Sara höll på dö totalt!


Lördag

Ska snart börja fixa mig och dammsuga mitt rum. För som Athina skrev så kommer hon och Julia hit och sover, och kanske Erkiperki (erik) också!
Right now osminkad okså för den delen, skönt.

Glass

Just nu ligger jag i mon säng och lyssnar på musik. Jag och mamma ska gå och köpa glass snart, fan va gott. Senare ska jag och julia till becka och va med henne och sen sova där, så vi får se vad vi hittar på. hare bra puss

Fredag

Fick tårta, chips och saltapinnari skolan idag, dessutom fick hela skolan sluta halv 1, vardag på entreskolan ;)
Drog direkt till stan och var med mina saknade sysslingar, älskar er!
Vart sedan en lugn kväll hemma idag, skönt det med ibland. Men i morn kommer Julia och Athina och sover här, skojj.
Funderar starkt på att sova, haha. Får se.
Men de här blir i alla fall det sista inlägget för mig idag.

Old times


Det här är livet på en pinne!

Vi har det sjukt bra här i Sälen! Dagen i skidbacken har varit helt awesome! 20+ i solen och 13+ i skuggan. Så himla skönt! Så vi åkte as mycket och sen la vi oss i en varsin fatboy nedanför funkparken och tittade på snygga snowboard killar samtidigt som solen stekte på oss, så nu har vi fått lite färg också! Sen så träffade vi 2 killar som vi åkte med, Albin och Hugo, 12 och 13 år, jätte jätte snälla va dem iaf! Nu sitter vi och äter 3 rätters! Mums!


väntar på erik... skit kul.. nej

Ny sitter jag i min säng och väntar på att erik ska komma. Sen drar jag och han till johanna och sen ikväll ska vi va med emma också, vi får se om sosso och cornelia också ska va med man får vella hoppas. Så ha en bra kväll för det ska jag ha. puss

Ge mig sommar!


konfirmation

Jag !Hej nu sitter jag i soffan och har nyss kommit hem från konfirmationen, det var kul att få prata med tjejerna. jag älskar verkligen torsdagar först har vi hemkunsap och sen slutar vi kl två mycket chill. men nu ska jag fixa mig för sängen och sova. Gosnatt puss

Godnatt!

Härligt att det börjar bli vår, älskar't. Pappa berättade att isen börjar släppa. Det betyder att vi kommer kunna åka ut till Elba om bara några veckor (!)
Nu ska jag fixa mig för sängen och gå och lägga mig. Ville bara säga godnatt fina läsare!
Bild från första gången vi komut till elba förra året.


Fixat naglarna

Ella och Sara är ju som sagt i sälen nu så ska försöka uppdatera extra mycket nu.
Har fixat mina naglar, var trött på de jag hade så målade om dom. De sjuka är att de jag målade med vänster hand blev bättre.
Nu: Dushen.

Hemkunskap

Har nyss haft hemkunskap, jag och Athina skulle göra grekiska köttbullar men det blev lite konstigt så det blev grekisk köttfärssås. Blev inte så super gott men det gick att äta.


Sälen idag!!!

Förlåt att just jag inte har bloggat så mycket under den här veckan.
Idag ska jag åka till Sälen med Ella!!!! Kommer bli shit kul!!
Åker efter skolan. Skönt att vi inte har så lång skoldag idag, har typ hemkunskap och några till lektioner och slutar klockan 2.
Hoppas ni alla andra får en bra dag :)

It seems great!

Har inte bloggar något idag. Men ni kanske har förståelse för det? Började iallafall en ny skola idag. Det kändes så himla bra! Vi är 8 tjejer och 19 killar, alla är super snälla och trevliga! Kändes verkligen som att jag hörde hemma i klassen! Böcker!!! Första gången i 8:an jag får jobba med böcker! Så j*vla härligt! Efter skolan var det iaf konfa sen döptes Julia, efter det hem och packa och ja nu ligger jag i sängen och ska sova! Hör av mig imorgon! Sovgott! GLÖM INTE ATT FRÅGA I FRÅGEATUNDEN. Känns ovärt att ens ha den när vi endast fått en fråga.


Dop

Fick sluta 1 idag om man gick hem, tur att jag inte bor jättelångt ifrån. Vid 3 rullade jag mot stan för konfirmation. Direkt efter var det dop för några bland annat Julia. Är förövrigt hennes fadder nu. Fick hälla upp dopvattnet och tända hennes dopljus. Men en sån enkel grej som att hälla upp vatten lyckades jag klanta till, bjuder på det. Blev spicy efter så nu är jag mätt för en vecka, nästan i alla fall.
Blev en helt okej dag idag trotts allt. Känndes tomt utan Ella i klassrumet bara.

Träning

Hej i dag har skola vart rolig men jag har typ frysit skit mycket skolan har inte råd med värme :O ska snart på träning och sen vet jag inte vad som händer vi får se helt enkelt hare br. puss
Min älskling i bakrunden <3

I'm going to miss you

Nu ska jag aldeles strax gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Känner mig helt tom just nu. Obeskrivligt hur mycket jag kommer sakna dig ELLA när du byter. Kommer förmodligen bli årets tråkigaste skoldag i morgon, utan att överdriva. Har vetat om det ett tag nu, men har alltid hoppas på att den dagen inte skulle komma, men det gjorde den..
Älskar dig bästavän!

FRÅGESTUND!

Nu ska vi ha en frågastund här på bloggen för att liva upp stämmingen lite! Det ända ni behöver tänka på är att skriva vem frågan är till eller om alla ska svara på den! sen får ni fråga hur konstiga saker ni vill! Om det blir mindra än 20 frågor svarar vi inte på någon.


Tisdag

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag, men det har bara inte blivit av. Följde med Ella till hennes farmor och farfar en sväng efter skolan. Sen fick vi skuss till gymmet., fyfan vad härligt! Kommer ha träningverk i morgon!
Har städat nästan hela lägenheten, bara för att lixom. Men nu ska jag hoppa in i dushen. Skriver senare!

Solat

Idag var skolan fett seg, men helt okej. När jag sluta gick jag hem och åt och sen gick jag och mamma och sola, riktigt skönt. Så har nyss kommit hem och ska ducha snart sen får vi se vad som händer. puss

I'm gonna miss it so much

but I think I'm doing the right thing.

För er som inte vet det byter jag skola imorgon, idag är alltså sista dagen här på entréskolan. Vad jag mest kommer sakna är min bästavän Rebecka! Åå gumman jag kommer sakna dej så jävla mycket :((( Kommer bli svårt att klara dagarna utan dej :( Sen så kommer jag sakna min macbook, fast jag fick juh mi nya underbara dator igår! Sen så kommer jag sakna min lärare Johnnie och Ella! Men aja, tror det blir bra iaf!
Älskade rebecka och jag på bilden, bild sen typ v.2!


Med emmy

Nu ska jag ha lektion med emmy. puss
Emmy och jag :*

Jag har världens bästa föräldrar!

Kan inte säga annat än , tacktacktacktacktacktacktacktack! Jag är verkligen HUR GLAD SOM HELST!
+ försäkring och installering av anitvirus skydd och massa behövliga saker + ett fodral!
och varför jag fick detta är för att imorgon måste jag lämna ifrån mig min kära macbookpro, eftersom på onsdag lämnar jag entréskolan och börjar på viksängskolan! Men nu ska jag packa till helgen då jag åker upp till sälen!

Träning snart :)

Sitter nu på dansen och väntar på att vi ska börja, börjar om ca 20 min. Dagens träning är jazz.
Efter träning ska jag gå till stan för att ta bussen hem, blir nog skönt med en liten promenad i det här vädret.


Everything is okey!

Sitter i eriks uterum och vi ska plugga lite. Senare drar jag på träning. Idag har jag inte gjort så mycket vart i skola som va rätt chill även fast det är måndag. Men ska fortsätta lära mig något, ha en bra eftermidda puss :-)

"Alla männiksor som älskar mycket, får mycket sorg."

Känns lite knas att det är jag s0m typ gjort de senaste 3 inläggen, men bloggar ingen annan så bloggar väl jag då. Skit va gott, första gb glassen för året! Den satt fint!
Randy fint i bakrunden på första bilden!

Helt vanlig lektion

Slutar snart. Då tar jag bussen hem och bara chillidillar. Blir kanske tränigng se med Ella.
Skriver mer senare!

Sumer 2012 gonna rock!

Känns som att sommaren 2012 kommer bli den bästa! (även fast jag kommer glida runt i tandställning). Fester, jag och becka tillsammans utomlands, killar, stekning varje dag, hamburgsund, sol, bad, sena kvällar, mycket snack, nya vänner, åka båt, åka ring, elba, sova under bar himmel, allt man kan tänkta sig. Önskar bara att det va lite närmare tills den är här! godnatt!

bild sen föra sommaren!


Now you're just somebody that I used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

soffan !

Hej, idag har jag vart hos min mormor och morfar jag och mamma hjälpte dom att fixa facebook och skype så det kan prata med sina vänner i finland. Sen där ifrån hem och sen vidare på match i arboga. Vi vann med 7-0 BRA SPELAT BRUDAR. Så har nyss duchat och sitter i soffan och kollar på de okända, sen blirre god natt för mig del. puss
Jag och sara in för mello i lördags <3

Borta bra men hemma bäst

Hemma nu. Är så skit trött bara.Låg och halvsov typ hela vägen tog ca 2,5 timme. Men Ella sov som en stock och de har jag finfina bilder på ;)
När jag orkar (vilket kan dröja) så ska jag packa upp, äta köttbullemacka och fixa lite.
Tyckte att Ella beskrev helgen rätt bra, helt enkelt underbar.
Blev ett lite konstigt inlägg, kan bero på att jag knappt vet om jag är vaken eller sover.
Glömde minneskortet ill kameran i datorn, så fick bli en nytagen ist!


home sweet home

Fast helgen har varit sjuk bra, hade gärnat stannat kvar med alla underbara människor någon dag till. Vi har verkligen haft det super roligt och mysigt! Bästa med det var nog myset framför mello på lördagkvällen och sen den mäsan var den roligaste och vi fick va uppe i gruvan efter det också! Så lördagen var sjukt bra! Människorna där är verkligen underbara och sjukt roliga att umgås med, finns inte så många snygga killar, men det finns en, typ 2 väldigt snygga, hahaha den som fick alla att skratta mest var nog Johan, haha så skön! Det konstiga med det hela är att vi inte tog en enda bild, elr aa jag tog kort på tacosen. Intressant liksom. Nej men det är ändå skönt att va hemma och få sova i sin egen säng och så, fast jag älskar våningsängar så jag har inte klagat där borta! Men jag hör av mej senare!

LOREEEEEEEEENNN

Här sitter jag och sara och elin och skriker loreeeeeeeennn. vi älskar dig <3

Something is om the edge tonight

Sitter i gruvan och cekkar mellodifestivalen med alla underbara människor som är med på lägret.
Gårdagen va inte speciellt rolig. Men de har varit grymt kul idag.
Kan berätta mer i morgon, för nu ska jag fortsätta titta. Pussisar

 


you'r amazing

sitter nu i gruvan och tittar på mello! Det har varit en riktigt bra dag idag! Super! Men må nu Danny, Looren eller dead by april vinna! Sry för att vi (jag och becka) inte bloggade något igår kväll eller idag men inte haft något internet fast nu hittade vi wifi i gruvan :)


Vem tror du vinner melodifestivalen?


Jag tror att Loreen och Danny har väldigt stora chanser i melodifestivalen för att vinna.
Vem tror du vinner meldofestivalen?

Good morning

Vakande för några minuter sen, men är fortfarade trött.. Igår var jag hos min farbror som fyllde 40 år så vi var där och grattade han och så. Man kan säga att jag var barnvakt åt alla barn på festen, de var så gulliga de bara kom och satte sig i mitt knä. Det var en 2 åring som matade min farfar med chips, det såg så kul ut!!
Jaja det var en jätte rolig kväll :)

Loreennn in my heart <3

Fan va kul jag hade i går med bästa. Fick göra saker jag aldrig gjort förut te.x. köra bil färga håret lila hahah livet leker. men just nu sitter jag och äter frukost och sen kl tio ska jag åka till farmor och fira henne, Grattis farmor<3 sen vet jag inte vad dagen tar mig, men ska iallafall kolla på mello ikväll hejjjjja loreen. Men ska fortsätta att äta nu. puss

Färgat håret

Orkar inte skriva :p

film, godis

Just nu sitter jag med johanna, jasmine och alissa. Vi och kollat på skräck film och moffat godis.
gå in och kolla på världens bästa johannas blogg: nyzell.devote.se
och bästa jasmines: jasminemoell.blogg.se
där hittar ni säkert något roligt att läsa :)jasmine, johanna, jag och alissa :*:)

Nu drar vi!


Björnön

Precis kommit ut ur dushen. Har varit hemma i cirkus en timme nu typ. Fick skuss i morse så vi skulle slippa släpa pulka på bussen. Ella och jag skoja att vi skulle göra illa oss i handen så vi skulle få slippa björnön. Och klantig som jag är så lyckades jag! Dock typ en kvart innan vi skulle åka hem.
Vi fick även buss chouffören att stanna på stan så vi slapp åka ända till vallby och byta buss. As skämmingt att vi behövde gå med överdragsbyxor och pulka rätt igenom stan när de inte ens finns någon snö, kan ha sett rätt kul ut!
Nu ska jag fixa mig och packa det sista. Får se om jag hinner slänga in ett till inlägg innan jag åker.Kommer inte bli någon bloggning för mi del i helgen då jag inte kan mobilblogga frå min tegelsten.
Bilder från förra lägret i finnåker.

hemma

Hej har nyss kommit hem från skolan. I dag på morgonen hade vi tre föreläsningar om alkohol, droger och tobak. Sen hade vi idrott och so sen sluta vi, rätt chill dag faktiskt. Nu ska jag tagga in för träning och sen ska jag träffa johanna, jasmine och alissa och va med de. Så ni får ha en bra kväll. puss
Jag och brudarna :*
Jag, Ella och Clara

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck...

Rubriken är för lång? aja.
Kom ganska nyligen hem från björnön, eller aa 20 minuter sen. Vi har haft vinter friluftsdag, ganska onödigt då det inte är någon snö kvar typ. Men åkte ett åk på min pulka och sen 2 åk på becka madrass, fast det va bah is, men iaf :P Sen gick jag becka och kevin ut på ien och gick till en ö, ja kul hade vi iaf! Sen käka vi hamburgare och efter det så gick vi till en brygga, sen skulle becka hoppa från bryggan ner på isen, jag gjorde det inte för jag visste att jag skulle ramla, becka ramlade och stukade handen, smart? nej! Men sen så tyckte alla att det inte va kul längre och bah va ska vi gö nu? så lärarna ringde och sa att bussen skulle komma då ist, haha 2 timmar tidigare än planerat! snälla lärare? ja!
Nu ska jag duscha och börja tagga till konfa läger!

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig!

Kan inte bestämma vilken bild jag skulle lägga upp så fick bli denna som är från julavslutningen den här julen! min mun bah fuckar ur men aja! Natti käraste! Imorgon blir det pulka på björnön sen konfa läger, jag har nästan packat färdigt, bara typ toa grejer kvar och så :)

sängen

Tårta! Ligger just nu i min säng och ska snart sova. Hahah det va faktiskt kul på konfan i dag först prata vi och per fatta inget av det jag sa. Sen så ungdoms kvällen efter gudstjänsten hade vi tårt tävling som mitt lag vann, vi vann 60 kr i kiosken som är där. Sen chilla jag, johanna, sosso och jasmine ett litet tag och sen tog jag och johanna cyklarna hem. Så jag ringde julia och kolla vad hon gjorde så jag träffa henne, erik och jennifer sen stack jag hem. Och nu ligger jag här och är skit trött så god natt alla läsare nu vet ni vad jag gjort för roligt. puss !

Mina ögon smälte, helt seriöst, så snygg!

Just nu sitter jag och rensar mina underkläder, resande nyss mina träningkläder. Har köpt nytt idag, elr aa mamma och mormor har betalat :P nej men först va jag på stan med mormor då fick jag en bh, en tröja, en bh sak, en ring och en själv, sen var jag med mamma och pappa på team sportia som hade rea och då fick jag 7 nya träningkläder! välbehövligt nu till mitt skolbyte! Och där på Team Sportia såg jag en verkligen AS SÖT kille! Mina ögon bah "tihgohiggo" typ. Så du killen med blå jacka och grå mössa, om du ser det här kan du väl typ höra av dej? ;)
bild sen julafton? skit it. Men bilder på allt nytt får ni imorgon, för nu ska jag resa färdigt, sen duscha och sen packa! :D
UPDATE: Nu när jag rensar så räknade jag mina björn borg trosor, just nu finns det 29 stycken i mitt rum sen så ligger några i tävtten och några hos pappa. Ja jag älskar bb trosor, använder bara det och mina 2 par frank dandy!

Rolig familj man har

Har varit och handlat med mamma och Elin, har varit på Ikea och köpt lite saker och handlat mat . Men nu sitter vi i bilen och dricker mjölk i vinglas som vi har köpt idag :p det är inte varje dag man gör det!!

Bild på syrran :)

 


Godnatt!

Kom hem för ett tag sen. Har packat klart nästan allting förutom typ smink och sådant, men det tar jag i morgon. Har även köpt godis för typ 50 kr, men de lär behövas då bussresan tar ca 3 timmar och vi ska va där tills på söndag. Tråkigt att lägret är i helgen bara eftersom att jag kommer missa massor p.g.a det, men det finns inte mycket att göra åt saken.
Aja nu ska jag borta tänderna och sova tror jag faktiskt. Godnatt!

Tagga tagga

Nu taggar jag och erik till konfan. Vi äter is glass och skrattar åt allt och alla, så roligt har jag inte halft på länge. ha en bra kväll puss
Jag och broder!

Torsdag

Sitter och försöker jobba lite. Slutar om 10 minuter. Då kommer pappa och hämtar mig och Ella. Först ska vi till mamma och hämta massa grejer som ska hem till pappa. Han har lovat att skussa mig till maxi oxå så jag kan köpe godis och dricka eftersom att jag åker på konfaläger i morn. Sen ska ja hem till pappa och packa. Får antagligen skuss hem till mamma igen sen eller så sover jag kvar.
Gullig bild på mig och min lillasyster.

Glass!!

Har nyss kommit hem från skolan, men nu sitter jag i tv soffan och äter glass, mums!
Hoppas ni blir frestade, nejdå :p


Iknow it wasn't right of me...

...or him.
Sitter i skolan just nu, snacka nyss med en kompis. Vi reder ut en sak. Jag är hemskt ledsen gumman! Men jag vet att du kommer klara dej igen det här, du är stark! Jag älskar dej!
Efter skolan ska jag iaf fika med mormor, sen så har jag träning, vet inte om jag drar på den, mår inte helt 100% bra och eftersom vi har konfa läger i helgen vill jag vara helt frisk till det. Så vi får se hur jag känner mej vid 5 tiden. Skönt iaf att vi har sovmorgon till halv 10 imorgon för vi ska till björnö backen och åka pulka haha! Fett kul juh, omg kom precis på att mina skidsaker, därmed pulka saker är hos pappa! Måste nog ringa ett samtal till min kära pappa nu, hör av mej sen!

Hemkunskap

Kladdkakan
Här sitter jag och sara och moffar kladdkaka. vi är så jävla grymma så det inte är sant. I dag efter skolan ska jag vara med bästa erik som vart sjuk, han hade influensan. och sedan drar vi till konfan. ha en bra dag puss !

hope for a better future

haha började nyss gråta i klassrummet :P Nej men jag tittar på den här KONY 2012 videon och den är juh sjukt sorlig fast jag bara tittat 10 minuter på den :( Och eftersom vårat arbetsområde nu är afrika/uganda och vi har ett partnerskap med just en skola i gulu, den staden dom filmade allt ifrån känns det ännu hemskare i hjärtat. Framföralt när jag igår fick brev från 7 av studenterna på den skolan :( Så ska iaf snacka med läraren och säga att vi borde titta på hela den videon på någon genomgång!
bara nån bild.

JAG VILL NÄSTAN DÖDA NÅGON NU.

VSK FÖRLORADE! Jävla k*k. ARRRGG! Nej men det va bra kämpat iaf! Som ni kan läsa i beckas inlägg under skrek jag en del på matchen hehe.. Men det var as roligt att va med simon också och att träffa och va lite med Olle! Nu ska jag typ lägga mej i sängen. Orkar inte va vaken. Ont i huvudet för jag är så arg haha?
Nån frågade hur jag hade gjort flätorna jag hade idag, då kan jag svara att det är athina som gjort dem på mig fast jag kan också göra såna fast inte på mej själv. det är 2 helt vanliga inbakade flätor! och tack så mycket för att du tyckte dem va så fina! Godnatt!

Bandy

Kom nyss hem från att ha tittat på bandy. Vi gick dit eftersom att vi ändå bor på stan.
Det var i alla fall skit kul, Ella stog och skrek sopor och massa till bajen spelarna. Men det sög ju att VSK förlorade med 3-5.q
Nu ska jag borsta tänderna och sova såjag orkar upp i morn, trots att klockan bara är 10.
Arkiv bild.

Ny duchad

Hej förlåt för dålig bloggning av mig, men har inte haft tid. Men i dag har jag gott i skolan och efter den så blev det innebandy träning, nu sitter jag i soffan ny duchad och kollar på hockey med mamma. Sen blir det god natt för min del. puss
Efter träningen !

Nu drar jag och becka på bandy!

Så såg jag ut när jag drog till skolan imorse! Nu har jag utsläppt och peak mössa :*

At home

Kom nyss hem från skolan, hatar onsdagar dem är så långa och så tråkiga. Känner att vi har ganska mycket i skolan just nu så jag ska plugga snart tror jag. Fast jag ska också titta på någon bra film, vill inte plugga allt för mycket.
En bild från idag :)

something sweet

Har bakat kladdkaka på syklubben i skolan, ja normalt :P nej men vi hade inte fått någon sy tråd än så då fick vi baka ist! Det blir gööttt! Ikväll blir det bandy på högsta nivå! Kom igen nu VSK! Det finns inga andra alternativ än Vinna eller Vinna! Så nu kör ni! Aja det är iag jag och becka som drar på bandyn, träffar några där, kanske följer niclas med oss elr så står vi nog med simon och petrus! Bror! Haha men nu ska vi gotta oss ;)

musik

Har musik, Spelar waka waka på gitarr och de går sådär kan jag säga!
Har snart klubbar i alla fall. Då ska jag klippa mina jeans till shorts och sätta på nitar och så.
Skriver mer när jag kommer hem!

just give someone a smile

Kom nyss hem från gymmet, sjukt skönt det va att träna efte 2 veckors uppehåll eftersom jag varit sjuk! tränade med becka asul, och det var skit kul verkligen! Vi skrattade 24/7! Sen på vägen hem så träffade vi pappa och fick VÄRLDENS BÄSTA NYHET! Becka fick följa med mej utomland i sommar! Tänk hur sjukt kul det kommer bli! Först så drar jag till sälen med Sara nästa helg och sen i sommar drar becka med mej en vecka utomlands!!! :D Sitter iaf och skypar med randy ny, han läser en text och är sjuuukkktt social..inte. så ska gå och sätta på te nu! Sen lär juh milan komma igen nu, vafan ligger under med 2-0 mot arsenal så har tidigt in i matchen? INTE BRA!
Nån månad gammal bild men bara för att jag är så glad :D

Tränat!

Fick nyss reda på att jag kommer få följa med Ella och hennes pappa utomland i sommar!! *överlycklig*
Kom i alla fall nyss hem från gymmet. Härligt att äntligen få träna igen, synd bara att jag kanske inte kommer hinna träna mer denhär veckn bara.
Nu ska jag ducha och käka sen sova.

We don't need to be normal 24/7

Nu sticker vi och tränar, iaf jag och becka! Hör av oss hemma elr något såntdärnt!

lunch

Har nyss ätit lunch. Nu sitter jag på en bänk någonstans i vallby institutet med Ella och Bästa Randy och äter chips och godis.. Har inte tränat på 2 veckor för jag har varit sjuk, men idag ska vi börja lite försiktigt igen! Skriver mer sen.

i skolan

Jag och älsklingen :*Sitter i skolsn just nu har nyss vart hos läkarn. I dag ska jag till pappa och träffa min älskling, och senare ska jag och pappas tjej på teater. Ska bli riktigt kul faktiskt. Men ni får ha en bra dag. puss

A new day, and a new chances to change you life.

Godmorgon solstrålar! Nu sitter jag i skolan, skit kul -.- Efter skolan ska jag iaf hem till farmor och farfar med Sara, som ni även kunde läsa i Saras inlägg nedanför! Idag i skolan ska jag nog mest spela gitarr!

God morgon

Snart ska jag gå till skolan, inte kul. Efter skolan ska jag till farmor och farfar med Ella, efter det ska jag och Ella kanske träna på friskis.
Hörs kanske senare :)

You asked me if I missed you, and I said no, I didn't lie.

godnatt från min sida, elr ska iaf lägga mej i sängen med antagligen lite musik eller titta på lite på bb! Hör av mej imorogon bitti! Ska för första gången använda mitt ögonfrancerium idag, för idag kom det hem i brevlådan! Spännande!

allt går att förbättra.

På väg hem till Beckis igen efter jag bara varit hemma och käkat! Den är kyss mig- axel algemark som spelas i lurarna just nu! Hoppas ni har en bra dag och glöm inte att följa våran blogg via bloglovin!


Träning

Har nyss varit på jazz träning med Linnea. Nu går vi hem till henne och sen vet jag inte vad vi gör, lite senare skjutsar linneas mamma hem mig.

Ha det gött/ Linnea & Sara

 


Something to die for.

Den här ska bli mina till våren! Från min instagram, ellareutman.


Big Brother!

Sitter i klassrumet. Har nyss haft musik och spelat nån afrikansk låt på gitarr. Har IUP men vet de är ingen lärare här och jag har ingen aning om vad jag ska göra så tittar på gårdagens Big Brother.
Slutar om 2 timmar och då blir det erikslund med Ellis.
Skriver mer sen!

I skolan

Sitter just nu i skolan och har haft lunch. Snart har jag bild och sen slöjd och sen slutar vi! Vi har haft det en ganska chill dag för vi har typ inte gjort någonting och börjat med temat. senare ikväll så har jag innebandy träning, men är inte säker på om jag ska gå är lite förkyld!

 


Genom gång om FN -.-

Sitter i skolan och har genomgång om fn, elr vi har 3 minuters rast nu :P så tråkigt. Snart lunch iaf! Hör av mej hemma!

 


Hemma hos Athina

Jag och Athina sitter just nu hemma hos Athina, vi båda gick till skolan utan att veta att vi började tio. Så nu sitter vi här och har nyss tittat på någon konstig barn film. Snart ska vi börja gå till skolan igen! Inte kul!
Hoppas ni alla har det super bra! :)

 


hej och välkommen till våran nya blogg!

Vi är 4 tjejer som bor i staden västerås. Mer information kan ni se i sidomenyn av våran blogg. Vi är inte super duktiga på att fixa blogg designer så våran blogg ser ut som den gör men det är helt okej! Det är vi själva som gjort designen, så vi hoppas ni gillar den! På den här bloggen kommer vi skriva minst 2 inlägg per dag var så det kommer bli mycket uppdatering! Håll er uppdaterade så missar ni inget! Följ gärna våran blogg på bloglovin också, direkt länk finns i menyn på den ikonen med ett plus! Vi älskar även kommentarer och kommer svara på alla era kommentarer, så kommentera på! Hoppas ni gillar våran blogg och kommer hit igen!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus